Bemutatkozás

Bemutatkozás

Az élet göröngyös útjait járva gyakran megbotlunk, és fájdalmat élünk át. Hiszem és tapasztalom, hogy ezek a megbotlások, és az ezekből fakadó tapasztalások, tanulságok és élmények azok, melyek lehetőséget adnak önmagunk konstruktív újjáépítésére. Ebben a folyamatban tudok segítséget nyújtani szakmai tudásommal és személyiségemmel. Saját útját Ön fogja megtalálni erőfeszítés és munka árán, de a felfedezés és a kibontakozás örömének kíséretével!

Tizenhat éves koromban határoztam el, hogy pszichológus leszek, de akkor még célom eléréséig hosszú és rögös út várt rám. Már gyermekkorom óta kíváncsian és érdeklődően fordultam embertársaim felé, és a velem megosztott problémáikat mindig elfogadással, megértéssel és tisztelettel kezeltem, többek között ezért is érzem a mai napig azt, hogy jól választottam pályát.

Módszerspecifikus képzésem folyamatát, mely során különféle terápiás technikákat sajátítottam el, már nagyon korán (egyetemi éveim alatt) elkezdtem, s végül megérkeztem önmagamban a hipnoterápia és a családállítás módszeréhez, melyet munkám során alkalmazok.

Rengeteget tanultam a klienseim folyamatain keresztül, de a legjobb tanárom saját életem és küzdelmeim voltak. A szakmai tudás-bázisom bővítése mellett mindig is nagy hangsúlyt fektettem az önismereti munkámra, melyet egyéni (hipnoterápiás) terápia, pszichodráma, és a családállítás keretein belül valósítottam és valósítok meg. Rendkívül sok energiát merítek a természetből, mellyel túrázás, kirándulás közben találkozom. A keleti kultúra életfilozófiája, működési rendje pedig áthatja mindennapjaimat.

Az önismeret és a természetjárás kombinációja nyújt segítséget belső békém megteremtésében és a bennem felbukkanó kérdések megválaszolásában.

Tanulmányaim

2023: Személyiségállítás elmélete és módszertana - Kövesdi Krisztina

2023: Egyéni családállítás elmélete és módszertana - Kövesdi Krisztina

2023: Operacionalizált Pszichodinamikai Diagnosztika (OPD-2) Tanfolyam - OMINT Pszichoszomatikus és Pszichoterápiás Rehabilitációs Osztály (Tündérhegy)

2018-2019: Hellinger csoportvezetés elmélete és módszertana - Kövesdi Krisztina

2012-2014: Tanácsadó szakpszichológus szakképzés Eötvös Lóránd Tudományegyetem

2013-2015: Integratív csoportteraputa képzés Integratív Pszichoterápiás Egyesület

2007-2014: Integratív (felnőtt) hipnoterápia módszerspecifikus képzés Integratív Pszichoterápiás Egyesület

2012-2013: Pszichodráma asszisztens Magyar Pszichodráma Egyesület

2006-2007: Autogén tréning (relaxáció) módszerspecifikus képzés Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület

2001-2007: Pszichológus, angol-magyar szakfordító Debreceni Egyetem

Tapasztalataim

2008-2014 Készenléti Rendőrség

2014- Magánrendelés

Hálával és büszkeséggel tölt el, hogy olyan személyektől tanulhattam, és tanulhatok, mint

  • Dr. Daubner Béla
  • Kövesdi Krisztina
  • Kőtörő Emese
  • Kuritárné Szabó Ildikó
  • Ocsovai Tünde